Free delivery on all orders over €60

Customer service

Bestelling en Levering

Wat begon bij de leukste spullen uitzoeken voor ons eigen huis en rust vinden in deze drukke tijd is uitgegroeid tot een enorme passie voor interieur en wellness. Onze passie willen wij graag met jou delen op maki-shop.nl

Om ervoor te zorgen dat we eerlijke prijzen kunnen vragen voor onze producten hebben wij ervoor gekozen om de producten direct vanuit de leverancier naar jou toe sturen. Zo kunnen wij enorm besparen op opslag-, transport- en verpakkingskosten en kunnen wij jou de producten aanbieden voor een eerlijke prijs.

Doordat wij de producten direct vanuit de leverancier versturen hebben wij een gemiddelde levertijd van 1-2 werkdagen.

*LET OP: Op sommige producten zit een gemiddelde levertijd van 5-9 dagen. Dit staat ook vermeld op de productpagina

GRATIS verzending boven de €10

Wij nemen de verzendkosten van iedere bestelling boven de €10 voor onze eigen rekening

Volg je bestelling

Als je een bestelling hebt geplaatst kun je dezelfde dag of de eerstvolgende werkdag eenvoudig je pakketje volgen. Je zal een e-mail krijgen van onze bezorgservice.

*LET OP: Sommige producten worden niet voorzien van een track & trace. Ben je benieuwd wanneer jouw bestelling wordt geleverd? Neem dan even contact met ons op.

Vragen over je bestelling?

Heb je vragen over je bestelling? De kans is heel groot dat je niet de eerste bent met deze vraag. Kijk daarom eerst even op de veelgestelde vragen pagina of jouw vraag er tussen staat

 

 

 

 

 

Ben je niet tevreden over je bestelling? Dat vinden wij heel jammer en we horen graag wat wij kunnen doen om je tevreden te stellen.

Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst retourneren en wij zorgen ervoor dat het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen na ontvangst van de retourzending op je rekening staat.

Eenvoudig retourneren in 3 simpele stappen

Stap 1: Vul het retourformulier in

Download hier het retourformulier en vul deze volledig in.

Stap 2: Stuur je bestelling op

Stuur de artikelen samen met het ingevulde retourformulier op naar het adres op het retourformulier. Zorg dat je het pakketje voorziet van een Track en Trace code. Als zender ben jij verantwoordelijk dat het pakketje aankomt op het het adres op het retourformulier.

Stap 3: Ontvang het aankoopbedrag op je bankrekening

Als wij het pakketje hebben ontvangen zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen weer op je bankrekening staat.